Soile Hovilan näyttely Metsän henki:
Kuvakudoksia ja yhteistyötä Käsityöpaja Kisällin kanssa

Galleria Pictor

Karhumäenpolku 5, Nummela, Vihti

16.2.-9.3.2019

Avoinna to, pe ja la klo 12-16

Avajaiset la 16.2. klo 14-16. Näyttelyn avaa emeritaprofessori Päikki Priha.

Taiteilijatapaaminen la 2.3. klo 13-15

Näyttelyssä on esillä tekstiilitaiteilija Soile Hovilan uusia metsäaiheisia kuvakudoksia. Teoksissa tarkastellaan hitaan tekniikan keinoin vain hetken kestäviä näkymiä, joita sopivasti osuvat valonsäteet luovat metsässä liikkujalle. Viimeisimmissä teoksissa kauneuden rinnalle on noussut myös tarve kuvata maailman vastakohtaisuuksia: asukastiheyttä, rikkautta ja luonnon monimuotoisuuden tärkeyttä.

Näyttely esittelee myös Soile Hovilan ja vihtiläisen Käsityöpaja Kisällin kehitysvammaisten ja osatyökykyisten käsityöläisten yhteistyötä, jota ovat kudotuista muotokuvista koostuva yhteisötaiteellinen teos Minä – Me ja Metsän henki –tekstiilimallisto.

www.soilehovila.net

www.kisallipaja.fi