LÄHDE MUKAAN TEXON JÄSENTEN EXCURSIOLLE MATTOKUTOMOON

TEXO ry järjestää retken Rasinmäen kutomoon Hausjärven Oittiin.

Texolaisille on varattu kutomovierailu torstaina 22.8.2019 klo 14.00. Kohde on näkemisen arvoinen tehdasmiljöö ja siihen voi tutustua ennakkoon osoitteessa: https://www.eijarasinmaki.fi/ . Kuulemme kudontakoneista ja paikan tarjoamista palveluista.

Vierailu on ilmainen.

Matkustustavasta ja matkakustannuksista osallistujat huolehtivat itsenäisesti. Suosimme kimppakyytejä ja julkista liikennettä.

Oittiin (n. 80 km Helsingistä) pääsee autolla tai junalla. Kutomo sijaitsee n.500m Oitin rautatieasemalta, joka sijaitsee Lahti-Riihimäki radan varrella ja sinne on toimiva lähijunayhteys (esim. Helsingistä, vaihto Riihimäellä, kestää reilun tunnin). Kimppakyytejä voi sopia esim. Texon Facebookin kommenteissa itsenäisesti.

Kutomo Rasinmäki
Kutomontie 1
12100 Oitti
Hausjärvi

Tervetuloa mukaan!
Ilmoittautumiset viimeistään 12.8.2019 info@tekstiilitaiteilijattexo.fi

Terveisin Texo ry:n hallitus