Haku käsityöläisten joulutorille 12.-13.12.2020 on käynnissä.

Suomen käsityön museo Jyväskylässä hakee tuotteita Joulutorille ja museokaupan joulunajan 2020 myyntinäyttelyyn. Määräaikaan saapuneista hakemuksista mukaan valitaan 23–26 käsityöläistä ja varasijalle neljä. Pöytäpaikkojen määrä riippuu ennen ja jälkeen joulutoria olevien näyttelyiden tilantarpeesta. Samalla pöydällä voi olla myynnissä useamman käsityöläisen tuotteita. Koronan myötä näyttelyohjelma elää vielä. Joulutorille etsitään erityisesti ammattikäsityöläisiä, joiden tuotteet ovat huolella valmistettuja ja joiden markkinointimateriaalit: tuotekuvat,  www-sivut, pakkaukset ja tuoteselosteet ovat kunnossa. Valtakunnallisena vastuumuseona valitsemme käsityöläisiä eri puolilta Suomea.

Hakuaika jatkuu 28.6. asti ja valinnoista ilmoitetaan kaikille hakijoille 3.7.2020 mennessä.
Lue lisää ja hae mukaan tästä.

***
Suomen käsityön museo
Kauppakatu 25, 40100 Jyväskylä
p. 014 266 4370