Helsinkiin Kalasataman Tukkutorinkujalle valmistunut uusi Taiteilijatalo Ars Longa sai asukkaansa tämän vuoden helmikuussa. Taiteilijayhteisöjen omistamassa talossa asuu ja työskentelee viisikymmentäkuusi kuvataiteilijaa, kirjailijaa ja muotoilijaa.Taiteilijat ovat nyt avaamassa talon gallerian ensimmäisellä yhteisnäyttelyllään. Esillä on mm. maalauksia, valokuvataidetta, grafiikkaa, keramiikkaa ja tekstiiliteoksia.

Yhteisnäyttelyssä teoksiaan esittelevät seuraavat taiteilijat:
Heidi Anttila, Tuula Anttonen, Vesa Arjatsalo, Pira Cousin, Mirka Flander, Eija Hannus, Ritva Harle, Terhi Hartikainen, Merja Heino, Janika Holm, Jari Järnström, Nella Keskisarja, Miko Kivinen, Krista Kortelainen, Iina Kuusimäki, Virpi Lehtonen, Maritta Nurmi, Ulla Paakkunainen, Hannu Pakarinen, Hanne Palomäki, Mari Pihlajakoski, Markku Pätilä, Nina-Maria Oförsagd, Hannele Romppanen, Jaakko Rönkkö, Nina Sarkima, Petri Sipilä, MarkkuTanttu, Marja-Elina Uusitupa, Ulla-Maija Vikman, Inari Virmakoski ja Nastaran Nasir Zadeh.


***
Taiteilijatalo Ars Longa
Tukkutorinkuja 6
00580 Helsinki
Näyttely on avoinna 13.6.-5.7.2020

ke-pe klo: 12-18
la-su klo: 12-16