Tiistaina 9.6.2020 klo 15.00–16.00

Maksuttomassa webinaarissa kertaamme erilaisia kuosikaupan toimintamalleja sekä esittelemme hinnoittelumallin, joka on ollut käytössä Patternsfrom Agencyssä jo vuosia. Se on reilu sekä asiakkaalle, että suunnittelijalle.

Webinaarin kieli on suomi ja se järjestetään Zoomissa. Ilmoittauduthan mukaan viimeistään 7.6.2020, sillä lähetämme osallistumislinkin edeltävänä päivänä kaikille ilmoittautuneille. Esityksestä tehdään tallenne, jonka linkki jaetaan tapahtumaan ilmoittautuneille jälkikäteen. Mikäli siis et pääse paikalle voit kuunnella webinaarin annin sinulle parempana ajankohtana.

Printtikuosin reilu hinnoittelu on osa Kuosikaupan digitalisaatio -hankkeen webinaarisarjaa, johon on saatu Business Finlandin rahoitusta liiketoiminnan häiriötilanteisiin. Seminaarin järjestää Patterns of Finland.