TEXO:n ja Taiteilijat O:n yhteisnäyttely ”Paljain Silmin – With the Naked Eye” syyskuussa Suomenlinnassa


Tekstiilitaiteilijat TEXOn ja Taiteilijat O:n yhteisnäyttely “Paljain silmin – With the Naked Eye” nostaa tavanomaisia, usein huomaamattakin jääviä asioita uudella tavalla esille. Näyttelyn teokset muodostavat monitulkintaisen ja ajatuksia inspiroivan kokonaisuuden. Näyttelyssä nähdään teoksia 19 taiteilijalta ja yhdeltä työryhmältä. Näyttely on osa Helsinki Design Weekin ohjelmaa.

Näyttely on esillä HAA Galleryssa (entinen Galleria Rantakasarmi) Suomenlinnassa 3.-27.9.2020.
Tutustu digitaaliseen näyttelykatalogiin.

Näyttelyssä esitellään teoksia seuraavilta taiteilijoilta:
Paavo Halonen, Soile Hovila, Leena Hyttinen, Inka Kivalo, Hanna-Kaisa Korolainen, Siina Levonoja, Mirja Marsch, Laura Merz, Annukka Mikkola, Hanna Peräkylä, Inni Pärnänen, Johanna Pöykkö, Anu Saari, Johanna Suonpää, Janna Syvänoja, Riitta Turunen, Päivi Vaarula, Virpi Vesanen-Laukkanen, Aoi Yoshizawa sekä työryhmä Synnöve Dickhoff, Helena Kaikkonen, Ulla Pohjola ja Kaija Poijula

Paljain silmin – With the Naked Eye
3.-27.9.2020
HAA Gallery
Suomenlinna C 1
00190 Helsinki
ti–la 12–18, su 12-16

Kaikissa näyttelyyn liittyvissä järjestelyissä noudatetaan viranomaisten suosituksia ja määräyksiä. Huolehdimme turvaväleistä ja saatavilla on käsidesiä ja kasvomaskeja. Ethän saavu paikalle, jos sinulla on flunssan oireita.

Tapahtuma facebookissa

Näyttelyssä on mukana kuvituskuvassa oleva Janna Syvänojan hanhen sulista ja koivunoksasta valmistettu teos “Saareke” (Janna Syvänoja, 2018).

***