TEXO järjestää Pohjois-Suomen jäsenille suunnatun opastetun näyttelyvierailun Rovaniemen Taidemuseo Korundiin 15.6.2021 klo 17 alkaen. Illan aikana tutustutaan On the Edge – Äärellä -näyttelyyn, joka esittelee kotimaisen keramiikkataiteen huipputekijöiden tuotantoa. Näyttelyn pääteemoina ovat materiaalikeskeisyys, värit ja struktuurit, jotka ovat vahvasti läsnä myös texolaisten taiteilijoiden työssä ja teoksissa. Illan emäntänä toimii hallituksen jäsen tekstiilitaiteilija Laura Laivamaa.

Ilmoittaudu jäsentapahtumaan 11.6.2021 mennessä sähköpostitse:

info@tekstiilitaiteilijattexo.fi

O N  T H E  E D G E  –  Ä Ä R E L L Ä
7.5. -10.10.2020

Rovaniemen Taidemuseo Korundi
Lapinkävijäntie 4,
96100 Rovaniemi

 

***

Artikkelin kuvituskuvassa yksityiskohta texolaisen taiteilijan Marianne Huotarin teoksesta ”Kesäyön keidas” (2020). Kuva: Hanna Kaketti.
Teos on esillä On the Edge – Äärellä -näyttelyssä 10.10.2021 saakka.