Eri Shimatsukan ensimmäinen solo-näyttely Suomessa järjestetään Fiskarsissa 2.6. – 20.6.2021. Näyttelyn nimi  ”Puutarhassa” johdattelee katsojan värikylläisten eri tekniikoilla toteutettujen teosten pariin. Mukana näyttelyssä on mm. serigrafiatöitä sekä kudottuja ja painettuja kankaita. Koronan aikana on tuntunut siltä, että kaikki on pysähtynyt ja normaali arki on rajoitettu. Toisaalta luonto kasvaa ja maisema muuttuu niin kuin mitään ei olisi tapahtunut. Näyttelyssä tuodaan näkyviin luonnon kauneus, voima ja  elämänkaari teoksen kautta. Kävijät huomaavat sisäisen luonnon ja nauttivat elämän ihmeellisyydestä.

 

P U U T A R H A S S A
2.6. – 20.6.2021

Kupru Galleria 
Kuparivasarantie 5 F,
10470 Fiskars

Avajaisviikonloppuna 5. ja 6.6. järjestetään pientä lisämaksullista ohjelmaa:
la 5.6. ja su 6.6.
klo 13:00 Oma kangaskassi -työpaja
klo 15:00 Pop-Up korttityöpaja.

su 6.6.
klo 14:00 Bobby Oroza esiintyy

Tervetuloa!

***