Tekstiilitaiteilijat TEXO ry: Elokuun jäsentapahtuma

Tervetuloa syksyn ensimmäiselle jäsenekskursiolle Seinäjoelle torstaina 19.8.2021! Ekskursio on avoin kaikille texolaisille. Tapahtumaan voivat osallistua myös alueen oppilaitoksissa opiskelevat TEXOn toiminnasta kiinnostuneet Ornamon opiskelijajäsenet.

Iltapäivän aikana vierailemme vastikään saneeratussa, arkkitehtonisesti upeassa, Seinäjoen uudessa kulttuurikeskuksessa Kalevan Navetassa.  Kalevan Navetan vintillä tutustumme PISTO -näyttelyyn, joka on viiden nuoren suomalaisen nykytaiteilijan yhteisnäyttely. Näyttelyssä esillä olevia töitä yhdistää tekstiili niin tekniikkana kuin materiaalina. Vierailun päätteeksi tarjolla pientä suolaista ja makeaa.

Näyttelyvierailu on maksuton. Matkakulut ovat omakustanteiset.
Tarkemmat lisätiedot ja ilmoittautumiset sähköpostitse 12.8. mennessä: info@tekstiilitaiteilijattexo.fi

Lämpimästi tervetuloa!

***

Artikkelin kuvituskuvassa Ninni Luhtasaaren kirjontateos ”Pantera albums ranked” (2021).