Tekstiilitaiteilijat TEXO ry:n vuoden 2021 sääntömääräinen syyskokous järjestettiin 2.11. verkkokokouksena. Paikalla oli ilahduttavan runsaasti jäseniä ympäri Suomen, Helsingistä Rovaniemelle. Lämmin kiitos kaikille läsnäolijoille! 

Syyskokouksessa hyväksyttiin vuoden 2022 toimintasuunnitelma ja budjetti sekä valittiin seuraavalle toimintakaudelle uusi hallitus. Yhdistyksen puheenjohtajana jatkaa Miia Pöytälaakso ja hallituksen jäseniksi valittiin Maija Esko, Soile Hovila, Tiina Karhu, Laura Laivamaa, Henna Mantere, Maria Rivera-Pessi, Tanja Valta sekä Jaana Woll. Uusi hallitus aloittaa toimikautensa 1.1.2022.

Kokouksen päätteeksi vuoden 2021 tekstiilitaiteilija -nominaatiolla palkittu Erja Hirvi kertoi työskentelystään ja urastaan painokangassuunnittelun parissa.

***

Uutisen kuvituskuvana Erja Hirven instant maalaus ”Woody” (2017).