Seuraavana etappina jäsenistölle on Forssa Textile Week -tapahtuma 17.-20.8.2023.

TEXO on toiminut tässä Forssan museon järjestämässä uudessa tapahtumassa yhteistyökumppanina ohjelman suunnitteluvaiheessa ja tulee osallistumaan avajaistilaisuuteen puheenvuorolla. Monipuoliseen kestävyyden, villan, koulutuksen ja kansainvälisen yhteistyön ympärille nivoutuvaan ohjelmaan pääsee tutustumaan tästä. Luvassa on luentoja, näyttelyitä, villatori, pop-up -myyntiä ja monenlaista muuta kiinnostavaa oman alan toimintaa, joka tulee valtaamaan koko Forssan keskustan ja vanhan kutomoalueen. Tapahtuma tuo Forssaan myös tusinan verran japanilaisia tekstiilialan yrityksiä esittelemään tuotteitaan ja tutustumaan suomalaisiin tekstiilialan ammattilaisiin. Tämä on siis oiva sauma myös kansainväliselle verkostoitumiselle! Majoitusmahdollisuuksia paikkakunnalta löytyy rajoitetusti, joten kiinnostuneiden kannattaa toimia hyvissä ajoin.

https://www.forssatextileweek.fi