”Yksityisnäyttelyssäni ’’Yön helmassa’’ on esillä kokonaisuus, jossa luonnon kauneus, rajallisuus ja katoavaisuus ovat keskeisiä teemoja. Elämän alku ja loppu ovat olemassaolomme ihmeitä ja taiteessani vahvasti läsnä. Näyttelyn teokset ovat kuvallisia kertomuksia, muistoja sekä heijastuksia meitä kaikkia ympäröivästä maailmasta, jota tummat sävyt hallitsevat. Rikotun maan haavoista versoo kuitenkin uutta haurasta elämää.”

Teepussit, kierrätyspaperit ja -kirjat ovat teosten materiaaleja, jotka ovat moneksi muotoutuvat ja kevyitä materiaaleja työstää käsin. Pintastruktuurin yksityiskohdat, arkiset ja maatuvat materiaalit ja niiden kerroksellisuus rikastuttavat teosten sisältöä ja visuaalista ilmettä.

SYNNÖVE DICKHOFF
YÖN HELMASSA
GALLERIA A2, studio
2.-20.8.2023

avajaiset 1.8. klo 17–19

www.synnovedickhoff.com

Galleria A2
Annankatu 12, Helsinki
avoinna ti-to 12–17, la-su 12–16

***

KUVA: Synnöve Dickhoff, Viimeinen kukinto -sarjasta (2020)