Onko sinulla itselläsi harkitusti ja sydämellä toteutettu koti Suomessa? Tai oletko toteuttanut sellaisen, tai osan siitä, asiakkaallesi? Onko muotoilemiasi tuotteita edustavasti esillä asiakkaasi kotona?

Etsimme uusia kohteita esiteltäväksi kotimaisissa sisustusmedioissa. Myös ”joulukodit” kiinnostavat. Haluamme kohteiden lisäksi tuoda esiin osaajia mm. muotoilun, taiteen ja sisustussuunnittelun saralta. Ammattilaiset nostamme jutuissa esiin ja kodin omistajat voivat esiintyä jutuissa halutessaan  pelkällä etunimellä tai voitte esitellä tekemiänne kohteita asiakkaidenne luvalla. Esittelystä ei makseta palkkiota. Jos kiinnostuit niin laita kohteen sijainti, lyhyt kuvaus siitä sekä valokuvia  (kännykkäkuvat riittävät) meilitse otsikolla ”Kodin esittely” osoitteeseen miia@innollinen.fi Vastaamme kaikille ehdotuksia jättäneille.

KUVA: Jenny Paalijärvi.