Raija Jokinen kutsuttiin vuonna 2020 pitämään yksityisnäyttely Chemins du Patrimoine en Finistéren näyttelysarjassa ”Regard d’artiste”, jonka yhteydessä vuonna 2022 Raijan teoksista julkaistiin kirja ja 2 videota. Kirjan tuhannen kappaleen painos on myyty kustantaja Locus Soluksen varastosta loppuun, mutta teoksen viimeisiä kappaleita on mahdollista hankkia Hämeen linnassa 20.10.2024 saakka avoinna olevan ”Muistikuvia” näyttelyn yhteydessä linnan museokaupasta tai suoraan Raijalta (raijoki(at)gmail.com). Kirjan kaikki tekstit ovat sekä englanniksi että ranskaksi. Intendentti Mari Lehtosalon ja taiteilija Hannu Castrénin artikkeleista on mahdollista saada erilliset alkuperäistekstit suomeksi. Kirjassa on 96 sivua ja runsas kuvitus. 

***

Teoksen ISBN: ISBN 978-2-36833-395-2 www.locus-solus.fr

Raija Jokinen